Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-02@19:05:18 GMT

اطلاعاتی که پیش از دربی دو غول نیاز دارید (آمار)

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۴۰۵۶۷

اطلاعاتی که پیش از دربی دو غول نیاز دارید (آمار)

پیش از دربی امشب فوتبال ترکیه، اطلاعات مفیدی برایتان آماده کرده ایم.

به گزارش "ورزش سه"، امروز همه نگاه ها در ترکیه به دربی دو غول در فوتبال این کشور است. گالاتاسارای و فنرباغچه، دو رقیب دیرینه در طول تاریخ، امشب با ویژگی های متمایز مقابل هم صف آرایی خواهند کرد. برای مثال، در شرایطی که مهاجمان گالاتاسارای این روزها برای تیم شان خوب گل می زنند، در فنرباغچه این کار را بیشتر هافبک ها انجام می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه نگاهی داریم به ویژگی های برجسته دو تیم در آستانه این دربی حساس؛ دربی که نه تنها مثل همیشه حساس است، بلکه با توجه به شرایط دو تیم در جدول، شکست در آن را می توان زمینه ساز ورود به یک بحران دانست.

 

 

 

 

دو دیو در حالی پای به دربی می گذارند که گالاتاسارای با 21 امتیاز از 12 بازی در مکان هفتم جدول حضور دارد و فنرباغچه با یک امتیاز کمتر، نهم است. فاصله امتیازاتی تیم ها به گونه ای است که پیروزی و شکست در بازی امشب می تواند رتبه تیم ها را خیلی تغییر دهد و همین به حساسیت کار افزوده است.

 

 

 

 

چه کسانی قرار است گل بزنند؟
بر اساس آمار موجود، میانگین گل زده مهاجمان تیم گالاتاسارای در شرایط بهتری نسبت به مهاجمان فنرباغچه قرار دارد؛ از طرفی، هافبک های فنر در فاز گلزنی کمک زیادی به تیم شان کرده اند. مهاجمان جیمبوم (گالاتاسارای) 11 گل و 5 پاس گل در این فصل به نام خود ثبت کرده اند و مهاجمان قناری‌های زرد روی 13 گل تاثیر گذار بوده اند. این در حالی است که در فنرباغچه، بازیکنان خط میانی 10 گل و 5 پاس گل به ثبت رساندند.

 

 

برگ برنده گالا در دربی
یکی از مهمترین چیزهایی که تیم ها در دربی به آن توجه می کنند، گل نخوردن و از حریف عقب نیفتادن است؛ با توجه به حساسیت کار، بازگشت به بازی پس از دریافت گل خیلی سخت تر از بازی های عادی است؛ در این زمینه دو تیم شرایط متفاوتی در طول فصل جاری داشتند. گالا در این فصل 7 بار در بازی های لیگ عقب افتاده که در 3 مورد با گردن خم زمین را ترک کرد اما در 3 مورد با رقم زندن کامبک، پیروز شده و در یک بازی هم به نتیجه تساوی رسیده است. در سمت مقابل، فنرباغچه در 5 بازی که عقب افتاده، با شکست زمین را ترک کرده و هیچ کامبکی در این فصل رقم نزده است. این تیم تنها یک بار موفق به تغییر نتیجه برد به مساوی شده است.

 

 

سرمربیانی که تعویض خوب بلدند
امشب شاهد رویارویی دو مربی هستیم که با تعویض های خود، سرنوشت بازی ها را به بهترین شکل تغییر می دهند؛ ویتور پریرا، سرمربی فنرباغچه از تعویض های خود 4 گل و 4 پاس گل به دست آورده و در بین تمامی مربیان سوپر لیگ عملکرد بهتری داشته است. فاتح تریم با 2 گل و 4 پاس گل در رده سوم این ارزیابی قرار دارد. معمولا در دربی ها، ورود بازیکنانی که سرنوشت بازی را تغییر دهند، به تخصص سرمربی نیاز دارد و باید دید پریرا و تریم که در بازی های گذشته در این زمینه موفق بوده اند، امشب چه چیزی برای ارائه در زمان های حساس خواهند داشت.

 

 

 

 

گالاتاسارای، تیمی سخت گیر در خانه
میزبان بازی امشب تیم گالاتاسارای است و شاگردان فاتح تریم در 5 بازی خانگی اخیر خود 4 برد و 12 امتیاز کسب کرده و تنها یک دیدار را واگذار کرده اند؛ این تیم دومین خط دفاعی برتر در بازی های خانگی است و مقابل میهمانانش، سخت گل می خورد (3 گل). فنرباغچه که در این بازی میهمان است، در 6 بازی قبلی خارج از خانه اش با سه برد 9 امتیاز کسب کرده و متحمل سه شکست هم شده است. 

 

 

 

 

 

فنرباغچه، اقتصادی تر در فاز حمله
یک دربی همیشه شرایط خاص خودش را دارد و شاید با یک گل، سرنوشت بازی تعیین شود؛ این به هوشیاری و دقت بالای تیم ها در فاز تهاجمی بستگی دارد؛ جایی که باید بتوانند از حداقل فرصت ها، بیشترین بهره را ببرند؛ فنرباغچه در طول بازی های این فصل در این زمینه بهتر از گالاتاسارای عمل کرده است؛ این تیم از 229 مورد تلاش تهاجمی خود در 17 مورد به گل رسیده و ضریب گلزنی 7.4 را ثبت کرده است. این عدد برای گالا 7.1 است و این تیم 18 مورد از 252 تلاش خود را به گل تبدیل کرده است. با این اعداد می توان پی به این موضوع برد که با وجود موقعیت سازی بیشتر گالا، این فنر بوده که استفاده اقتصادی تری از موقعیت های خود داشته است. قناری ها به طور میانگین در بازیهای خود 49.4 درصد از مالکیت توپ را در اختیار داشتند و این رقم برای جیمبوم 53.7 درصد است. 

 

 

 

آمار دو سرمربی...
فنرباغچه تیمی است که فاتح تریم در دوران مربیگری، بیشترین تقابل را با آن داشته است. مربی باتجربه گالا در 33 تقابل خود با فنر، 12 پیروزی، 12 مساوی و 9 باخت داشته است. ویتور پریرا، سرمربی تیم فنرباغچه در سه تقابل تیمش با گالا هیچ بردی کسب نکرده و حاصل این سه بازی، دو باخت و یک مساوی بوده است.

 

 

 

 

فنرباغچه ترکیه گالاتاسرای

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: فنرباغچه ترکیه گالاتاسرای بازی ها پاس گل تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۰۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطب‌الدین صادقی: تئاترِ اصفهان را احیا کنید

ایسنا/اصفهان قطب‌الدین صادقی با بیان اینکه اصفهان در تئاتر، صاحب یکی از سنت‌های بسیار درخشان است، گفت: برای احیای تئاترِ اصفهان به خلاقیت نیاز دارید، باید کار کنید، پژوهشگر می‌خواهید، به کُننده نیاز دارید و بدانید که بالاتر از حمایت نهادها، ارادۀ فردیِ آدم‌ها و روشن‌بینی هنرمندان است که اهمیت دارد.

این پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: آنتونی گیدِنز (جامعه‌شناس و روان‌شناس) دربارۀ بازیابی هویت فردی و اجتماعی که قطعاً هویت فرهنگی را نیز شامل می‌شود جملۀ درخشانی دارد که باید به آن توجه جدی کرد؛ اساس کلام او این است که اول باید داشته‌های خود را دسته‌بندی کنید، یعنی باید مشخص کرد که چه چیزهایی دارید؟ در گذشته چه کرده‌اید؟ چه چیزی آفریده‌اید؟ از چه تکنیک‌ها و روش‌هایی استفاده کرده‌اید؟ و چه محتوایی تولید کردید؟ بنابراین برای بررسی هویت، ابتدا باید همۀ این موارد توسط پژوهشگران، شناسایی و دسته‌بندی شود؛ یعنی در مرحلۀ نخست باید بدانید که صاحبِ چه گذشته‌ای هستید و در این گذشته چه چیزهایی وجود داشته؟ باید آن‌ها را شناسایی و دسته‌بندی کنید.

او ادامه داد: نکتۀ دوم برای بازیابی هویت از نگاهِ «گیدِنز» آن است که شناساییِ گذشته به تنهایی کافی نیست، بلکه باید برای آن دست به تولید بزنید، یعنی آن را ادامه دهید و تولیداتِ شما در راستای داشته‌های گذشته باشد. اما سومین و مهم‌ترین موضوع این است که این تولیدات باید مداومت داشته باشد، یعنی به شکلی نباشد که الآن کاری را انجام دهید و پنج سال به کار دیگری بپردازید، درواقع باید کارِ خود را پشت سرهم و مانند یک جریان سیال و پیوسته انجام دهید.

این کارگردان، نویسنده و نمایشنامه‌نویس، تأکید کرد: با رعایت این موارد است که شما صاحب هویت می‌شوید. هویت، ماندن و ساختن است نه گریختن و خاطره تعریف کردن. خاطره‌های نوستالژی هیچ ارزشی ندارند، اما زمانی این گذشته دارای ارزش است که آن را زنده کنید و به واقعیتِ روز تبدیل کرده و برای آن کار کنید و وقت و عمر و ابتکار بگذارید. در این صورت می‌توانید هرکاری را انجام دهید.

صادقی افزود: اصفهان از دورۀ صفویه به بعد، نشانه‌های مهمِ زیادی درخصوص تئاتر مردمی، تئاتر کوچه و بازار، تئاتر مذهبی، و نقالی داشته و از همه مهم‌تر دارای تئاتر کمیک بوده که در نوع خود در ایران یگانه است و باید دوباره احیا شود، تئاترِ اصفهان را دوباره احیا کنید، بیافرینید.

او که یکی از شخصیت‌های اثرگذار در حوزۀ تئاتر و سینمای ایران به شمار می‌رود، گفت: نباید نشست که ابر و ماه و خورشید و فلک آماده شوند تا شما یک گام بردارید! بلکه اگر لابه لای همین مشکلات و گرفتاری‌ها و بحران‌ها و گرانی، یک قدم برداشتید عالی است، اما اگر قدمی برنداشتید هیچ‌وقت به جایی نمی‌رسید.

این هنرمند و مترجم اضافه کرد: آیا گذشتگانِ ما همگی در رفاه بوده‌اند؟ اصلاً چنین نیست. حافظ را سه بار برای اعدام بردند و آخرین‌بار وقتی که به خانه برگشت دخترش از ترس و نگرانی، تمام لوح‌های شعر او را پاک کرده بود و بعد از آن حافظ دق کرد. در آن شرایط، او حافظ شده است. یا ببینید که چه ستم‌هایی به مولانا و فردوسی و دیگران شده است! اما خودشان بودند که شرایط را به سود خود تغییر دادند. چگونه؟ با کار، با تلاش و خلاقیت، با ایمان به کار خودشان، صرف‌نظر از تشویق و تنبیه.

صادقی گفت: من یا کارِ خود را دوست دارم یا ندارم، این کاره هستم یا نیستم؛ اما نباید منتظر باشم تا فلانی من را تشویق یا تنبیه کند. تشویق یا تنبیهِ او در من ذره‌ای تأثیر ندارد، من کارِ خودم را می‌کنم.

این استاد دانشگاه افزود: آگاهی بر زیبایی‌شناسیِ کارم و آگاهی بر محتوای درست و آگاهی بر سازنده بودنِ تئاتر، راهنمای من است. من کاری جز این در جامعه ندارم و باید وظیفه‌ام را به‌درستی انجام دهم. باید این تعریف در میان همه وجود داشته باشد، نه اینکه فرد منتظر باشند که فلانی قدمی برای او بردارد و یا کمکی بکند تا او بتواند روی صحنه برود و سرفه‌ای کند! چراکه با این تفکر به هیچ‌جا نمی‌رسند.

او تأکید کرد: آدم‌های بزرگ منتظرِ کسی نیستند، بلکه خودشان شرایط را فراهم می‌کنند و در بدترین شرایط، خلاقیتِ خود را ترک نمی‌کنند. قبل از هر چیز با آدم‌های دارای اعتقاد کافی به کارشان نیاز دارید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ستاره دورتموند در اروپا نظیر ندارد! (عکس)
  • اگر معده درد یا رفلاکس معده دارید، این مطلب را بخوانید
  • آمار‌های مهم از نبرد پرسپولیس - سپاهان
  • ماهر در ساکت کردن منتقدان؛ کای هاورتس به رکورد الکسیس سانچز رسید
  • مس رفسنجان - گل گهر سیرجان؛ در انتظار دربی ال کرمانو | پیش بازی
  • هشدار ! این نشانه‌ها به شما می‌گوید کمبود پروتئین دارید
  • قطب‌الدین صادقی: تئاترِ اصفهان را احیا کنید
  • قهرمانی ملی‌پوش بسکتبال با ویلچر با فنرباغچه در اروپا+عکس
  • بهترین مدل خوابیدن برای حفظ سلامتی بدن
  • با من مشکل دارید، چرا بودجه شهر را نگه می‌دارید